У Чехії запускають онлайн-курс підготовки для українських медсестер

Ви – медсестра з України і проживаєте в Чехії? Хочете реалізуватися і продовжувати працювати за професією? Вам потрібно зробити тести та скласти усний іспит? З радістю допоможемо!

Інтеграційний проєкт «Vítej v Česku» запускає для українських медсестер онлайн-курс підготовки до складання кваліфікаційного іспиту. Усі лекції будуть саме по підготовці до апробації.

Лектор – чеський викладач та член приймальної комісії Карлового університету, який також працює медбратом у лікарні, підготує вас до успішного складання іспитів, розповість про медицину в Чехії та дасть багато практичних порад.

Курс складається з 50 лекцій з медицини, де розібрані всі відповіді на питання + живий чат з лектором з перекладом українською мовою (його здійснює медсестра Тетяна, яка успішно склала іспит і з особистого досвіду знає всі тонкощі).

Заняття відбуватимуться на освітній онлайн-платформі Yourchance academy. Там викладені всі лекції з питань із білетів, тести і закони. Наприкінці кожного уроку будуть контрольні питання,тести, квізи та кросворди, щоб ви могли перевірити засвоєння матеріалу. Після закінчення ви отримаєте наш сертифікат про успішне завершення курсу.

Як бонус учасникам курсу нададуть повний доступ до всіх навчальних матеріалів, які є на платформі (фінансова грамотність, розвиток власної справи, адаптація в Чехії тощо).

Вартість курсу становить 2500 крон.

Це новинка для українських медсестер і шикарна можливість підготуватися до успішного проходження апробації!

Реєструйтеся на курс за цим посиланням. Він допоможе вам скласти іспит і реалізуватися в професії!

Будь-які питання можна поставити за телефонами:

+420 606 946 263

+380679076315 (Viber,WhatsAp,Telegram)

Текст надано рекламодавцем

Підписуйтесь на наш Telegram-канал за посиланням: t.me/vinegret_cz